Bandito over de finale van SENA Pop Awards Bandito over de finale van SENA Pop Awards

Win twee kaarten voor de speciale busreis naar de Melkweg op 28 augustus

, Tekst: Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen / Foto's: Archief

Bandito over de finale van SENA Pop Awards

Win twee kaarten voor de speciale busreis naar de Melkweg op 28 augustus

Tekst: Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen / Foto's: Archief ,

Op zaterdag 28 augustus staat Bandito namens Gelderland in de finale van de SENA Pop Awards. 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen en de leden van Bandito blikten alvast vooruit op die belangrijke dag.

Win twee kaarten voor de speciale busreis naar de Melkweg op 28 augustus

 

Op zaterdag 28 augustus staat Bandito namens Gelderland in de finale van de SENA Pop Awards. 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen en de leden van Bandito blikken alvast vooruit op die belangrijke dag.

Door jullie overwinningen op achtereenvolgens de Roos van Nijmegen en de Gesel van Gelderland vorig jaar staan jullie nu in de finale van de SENA Pop Awards, een showcase voor een 'jury' van programmeurs met competitie-element. Zijn jullie de bandcompetities nog niet moe?
Om eerlijk te zijn wel een beetje, hoewel deze wedstrijd wel de meest eerlijke jury heeft die je je kunt indenken. Programmeurs uit het hele land zijn toch de mensen die we willen overtuigen van ons kunnen en daar is deze show een geweldige kans voor. Verder proberen we het vooral niet als een wedstrijd te zien, maar als een kans om in een van de mooiste zalen van Nederland te spelen.

Hoe gaan jullie je bereiden je voorbereiden op de finale van 28 augustus?
We bereiden ons voor zoals op elke andere show, gewoon een goede set voorbereiden en zorgen dat deze er strak in zit. Bij deze show hebben we echter maar 20 minuten om de jury en vooral het publiek te laten zien wat we waard zijn, dus we zullen behoorlijk selectief moeten zijn.

Afgezien van mogelijke boekingen die jullie dan kunnen verdienen belooft het sowieso een druk najaar te worden. Jullie zijn dit jaar ook uitverkoren voor de Popronde. Wat vinden jullie daarvan?
Ja, supergaaf natuurlijk! De Popronde is een tof initiatief dat al voor veel bands de springplank is gebleken naar landelijke bekendheid. We hopen via de Popronde op verschillende plaatsen in het land aan de bak te kunnen om ook hier berucht te worden!

Op 28 Augustus spelen jullie dus in de Melkweg voor de SENA PopNL Awards. Er gaat zelfs een speciale bus vanuit Nijmegen naar Amsterdam. Vertel hier eens wat meer over?
Inderdaad, er is een bus geregeld om ervoor te zorgen dat heel Nijmegen voor een zacht prijsje naar Amsterdam kan afreizen. Kaartjes zijn vanaf nu voor 10 euro verkrijgbaar bij de bandleden van Bandito. Dit kaartje is goed voor zowel de heen- en terugreis als de entree voor de Melkweg en het beloofd veel gezelligheid te worden in die bus. Dus trek snel één van ons aan het haar en zorg dat je erbij bent! Mocht je ons niet aan de haren kunnen trekken, mail dan naar info@banditoband.com. Dat werkt ook!

Verder hebben wij 1x2 kaarten voor deze busreis te vergeven. Hebbuh? Stuur dan vóór 27 augustus een mailtje naar ons met een antwoord op de volgende vraag:

Welke Nijmeegse band trad vorig jaar op tijdens de Sena PopNL Awards?

- De Staat
- The Cohens
- Mr. Blue Sky
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland