5Y3V12/A-N viert feest met.... The Vlegels, Lea en The Kevin Costners 5Y3V12/A-N viert feest met.... The Vlegels, Lea en The Kevin Costners

18 september in Doornroosje

, Sebastiaan Bevers

5Y3V12/A-N viert feest met.... The Vlegels, Lea en The Kevin Costners

18 september in Doornroosje

Sebastiaan Bevers ,

Het zal je niet ontgaan zijn: 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen bestaat 5 jaar! Dit vieren we al de hele maand in Arnhem en Nijmegen. Vrijdag 18 september zal 5Y3V12/A-N plaatsvinden in Doornroosje met The Vlegels, Lea en the Kevin Costners. Na de optredens volgt er een Helter Skelter met dj St. Paul.

18 september in Doornroosje

Vijf jaar geleden startte 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen met een feest in Doornroosje in Nijmegen en vijf jaar later zijn we er weer! Deze keer zullen enkele parels van de locale scene je trakteren op fijne
liedjes.

Of The Vlegels de nieuwste popsensatie uit Nijmegen zal zijn, dat
moeten we nog maar eens afwachten. Feit is wel dat de vijf jongens en meisjes al menig hart wisten te stelen met hun frisse geluid. Tijd voor de lakmoesproef in een vol Roosje.

Wie pop zegt, moet ook singer-songwriter zeggen. En wie het over
regionale singer-songwriters heeft, die kan niet om Lea heen. Haar
debuutalbum staat op het punt om uitgebracht te worden door Excelsior. Wellicht gaat Lea enkele tipjes van de sluier lichten.

Het wordt bijna een Excelsior avond als ook nog The Kevin Costners gaan optreden. Warempel, ze zijn er echt. Hun doel is mooie liedjes maken, maar van gillende meiden houden ze ook wel. Dus dames, neem zoveel mogelijk vriendinnen mee en zet die volumeknop zo hoog mogelijk.

5Y3V12/A-N: The Vlegels + Lea + The Kevin Costners + 3VOOr12 dj's + Helter Skelter met dj St. Paul
18 september – Doornroosje, Nijmegen – 6,00 euro
Zaal open: 21.00 / Aanvang: 21:30

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland