Club 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen presenteert: The Horse Company en Ninginkata Club 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen presenteert: The Horse Company en Ninginkata

Eerste clubavond van het seizoen in Merleyn

, Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen

Club 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen presenteert: The Horse Company en Ninginkata

Eerste clubavond van het seizoen in Merleyn

Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen ,

Zaterdag 10 oktober vindt de eerste Club 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen van het nieuwe seizoen plaats in Merleyn. Met The Horse Company en Ninginkata hebben we twee hele fijne bands voor je in petto! Aansluitend kun je de hele nacht doordansen tijdens de Indie Disco met dj's Maarten W. and friends!

Eerste clubavond van het seizoen in Merleyn

De eerste Club3VOOR12/Arnhem-Nijmegen van dit seizoen in Merleyn belooft een hele fijne avond te worden. Met The Horse Company en Ninginkata hebben we een avond vol indierock. Na de bands gaan we nog lang door tijdens de Indie Disco met dj's Maarten W. and friends!

Ninginkata is officieel Amsterdams, maar met Nijmegenaar Mark Edelman en onze Nijmeegse Amerikaan Jeff Jirout in de gelederen is deze veelbelovende band meer dan passend op Club 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen. Ninginkata maakt indierock met brede rootsinvloeden en hun debuutalbum If You Know What's Real mag gerust een klein meesterwerkje genoemd worden.
Op 3 oktober is de cd-presentatie in Paradiso, daarna is Nijmegen aan de beurt. Wat ons betreft een grote aanrader waarvan we verwachten nog veel te horen de komende tijd.
 
The Horse Company bracht in 2007 een door de pers veelgeprezen debuutplaat uit. Dit jaar dook de band met producer Matt Pence in de Echo Lab studio waar o.a. Slobberbone, Polyphonic Spree en Centro-matic hun muziek opnamen. Deze bands leverden ook allemaal een gastbijdrage aan Olympus, het tweede, prachtige album van The Horse Company. De plaat verscheen in juni 2009, en sindsdien heeft Nederland zijn eigen eigentijdse rootsy indieband van hoog niveau!

Twee optredens die je dus niet mag missen! Na de bands gaan we nog lang door met de Indie Disco van dj's Maarten W. and friends.

Zaterdag 10 oktober: Club 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen
The Horse Company + Ninginkata + dj's Maarten W. & Eli G.
Merleyn: open 21.00, start 22.00
Entree: 6 (deur) / 5 (vvk) / 3 (na 00.00) euro

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland