Win kaarten voor Live in The Living in Nijmegen! Win kaarten voor Live in The Living in Nijmegen!

Optredens van zangers a balladeer en Solo en van Charlie Dée

, Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen

Win kaarten voor Live in The Living in Nijmegen!

Optredens van zangers a balladeer en Solo en van Charlie Dée

Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen ,

Op 22 mei vindt voor het eerst een van de huiskamerconcerten van Live in the Living plaats in Nijmegen. De zangers van a balladeer en Solo, en Charlie Dée zullen akoestische sets spelen in het klooster naast de Groenestraatkerk. Het concert is inmiddels uitverkocht, maar er zijn nog kaarten te winnen!

Optredens van zangers a balladeer en Solo en van Charlie Dée


Met het concept van Live in the Living wordt al enige tijd muziek op een kleinschalige, toegankelijke manier naar de mensen gebracht. Het zijn intieme huiskamerconcerten met bekende en minder bekende artiesten, in binnen- en buitenland. Komende vrijdag 22 mei vindt Live in the Living voor het eerst plaats in Nijmegen, in het klooster naast de Groenestraatkerk.

Er zullen drie artiesten uit de betere Nederlandse popscene aantreden; de singer-songwriters Marinus de Goederen (a balladeer), Michiel Flamman (Solo) en Charlie Dée. Ze spelen voor deze gelegenheid zonder hun bandleden; puur zang, begeleid door hun eigen akoestische instrumenten, zonder verder muzikale en luminaire opsmuk. Ingetogen songs, gebracht in intieme sfeer.

Alle drie artiesten bewegen zich op het terrein van poppy singer-songwritermuziek en zijn de afgelopen jaren overladen met prijzen als Zilveren Harpen en Edison Awards.
Het is niet de eerste keer dat zij elkaar zullen ontmoeten. Charlie Dée zingt mee op het laatste album van a balladeer, 'Where Are You, Bambi Woods?', en zij speelde zowel bij a balladeer als bij Solo in het voorprogramma. Verder zullen de heren van a balladeer en Solo het deze avond dus moeten stellen zonder hun vaste muzikale begeleiders.
 
Het Live in the Living-concert in Nijmegen is inmiddels uitverkocht, maar 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen mag 2 kaarten weggeven!
Weet je het antwoord op de volgende vraag, mail dan je antwoord voor 20 mei 20.00 uur en wie weet ben jij erbij de 22e!

Op welke twee nummers van het laatste album van a balladeer zingt Charlie Dee mee?

a. Oh, California
b. Fortune Teller
c. Oh, Carolina
d. Superman Can't Move His Legs


Live in The Living
22 mei, 20.00 uur
Dobbelmannweg 1

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland