Club 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen goes hardcore punk (al dan niet met gitaren) Club 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen goes hardcore punk (al dan niet met gitaren)

This Routine Is Hell + HerrFer + 1000 Miles Ahead + stephAn + Of No Avail + Jorg

, Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen

Club 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen goes hardcore punk (al dan niet met gitaren)

This Routine Is Hell + HerrFer + 1000 Miles Ahead + stephAn + Of No Avail + Jorg

Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen ,

Nijmegen is niet alleen Rockcity, maar heeft natuurlijk ook een imposante punk- en elektronicatraditie. Tijdens onze volgende clubavond worden die gebundeld in één avond! We beginnen met punk en hardcore en eindigen met electro, tekno, breakcore en nog meer hardcore (al dan niet met gitaren).

This Routine Is Hell + HerrFer + 1000 Miles Ahead + stephAn + Of No Avail + Jorg

Nijmegen is niet alleen Rockcity, maar heeft natuurlijk ook een imposante punk en elektronicatraditie. Tijdens de volgende Club 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen in Merleyn worden die gebundeld in één avond!

We beginnen met drie acts uit de regionale punkscene. 1000 Miles Ahead heeft het met hun Do It Yourself mentaliteit al ver geschopt. Ze zijn net terug van een uitgebreide Europese tour en keren vanavond terug naar hun Nijmeegse roots voor een energieke pot melodieuze hardcore.

De Nijmeegse punx van Of No Avail hebben de afgelopen 16 jaar 35 songs uitgebracht, maar de laatste jaren kwamen daar geen nieuwe meer bij. Vanavond spelen ze nog een laatste keer op Nederlandse bodem. Dit is dus je laatste kans om uit je dak te gaan met deze punkrockers. Mis het niet!

Het gedeeltelijk lokale This Routine Is Hell staat juist aan het begin van hun carrière. De band bracht dit jaar hun eerste split onder deze naam uit met Sandbox Rebellion en ook zij hebben net een Europese tour achter de rug. Ook vanavond zullen deze jonkies weer garant staan staan voor een set old school hardcore in de traditie van Minor Threat, Paint It Black en Panic.

Na de live-acts neemt dj HerrFer het over. Deze nog relatief nieuwe inwoner van 024 kon je de afgelopen tijd al overal en vanalles horen draaien. Van crust in de Bijstand tot tekno in Doornroosje en talloze andere feesten waar hij zijn reputatie als underground dj heeft gevestigd.

Stefan Busker weet als geen ander hoe je met de knoppen moet draaien om een zaal naar zijn hand te zetten. Dat heeft hij met zijn live-acts N-Vitral en Sehnn wel laten zien. Vanavond haalt hij de effectenbakken uit de kast voor een speciale dj-set met veel sleazy electro.

En dan hebben we ook nog dj Jorg van het Nijmeegse Lomechanik kollektief. Hij zat ooit in een band, maar bepaalt nu liever zelf hoe zijn muziek moet klinken. Naast muziekmaker kennen we hem ook als dj en vanavond neemt hij zijn smerigste dansplaten mee!

Kaartjes kun je nu al reserveren voor 5 euroos, aan de deur is dat er eentje meer en kom je na de bands, dan betaal je er slechts 2. Wil je helemaal voor niets naar binnen? Stuur dan je antwoord op de volgende vraag naar de kernredactie vóór woensdag 20 mei:

Hoe heette This Routine Is Hell een paar jaar geleden nog?

A) De Rita’s
B) The Tarrels
C) The Sandbox Massacre
D) Alle antwoorden zijn fout, maar A nog het meest

 

Zaterdag 23 mei: Club 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen @ Merleyn
Live: 1000 Miles Ahead + Of No Avail + This Routine is Hell
Dj's: HerrFer + stephAn + Jorg
Open: 21.00 (eerste band start 22.00!)
Entree: 6,- (5,- VVK)

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland