De Affaire Luisterpaal online! De Affaire Luisterpaal online!

Beluister de acts op de Affaire plaat voor plaat

, Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen

De Affaire Luisterpaal online!

Beluister de acts op de Affaire plaat voor plaat

Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen ,

Zaterdag gaat de Affaire 2009 van start. Ook dit jaar doet 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen weer uitgebreid verslag van al het muzikale vuurwerk dat de revu passeert en dat middels een heuse eigen festival-site! Alsof dat niet genoeg is host VPRO's 3VOOR12 om warm te lopen een unieke Affaire Luisterpaal, waar alle grootheden (in spe) van komende Affaire te beluisteren zijn. Lees snel verder!

Beluister de acts op de Affaire plaat voor plaat

Zaterdag 18 juli gaat er een nieuwe editie van de Affaire van start. Ook dit jaar doet 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen weer uitgebreid verslag van al het muzikale vuurwerk dat de revu passeert. Er wordt deze editie nog grootser uitgepakt dan voorheen: we krijgen een heuse festival-site van VPRO's 3VOOR12! De link zal spoedig op deze pagina verschijnen en is uiteraard gedurende de hele Affaire-week via VPRO’s 3VOOR12 te bereiken. Naast de gebruikelijke recensies, achtergrondartikelen en sfeerverslagen zullen we dit jaar een flink aantal interviews met de Affaire-artiesten afnemen en zullen er live audio opnames gemaakt en gestreamd worden.

Daarnaast staat vanaf nu een ruime selectie van bands die op de Affaire zullen aantreden op een unieke Affaire-Luisterpaal van VPRO's 3VOOR12! Luister plaat voor plaat naar al het moois dat komen gaat via de perfecte audiostreams! Strange Boys, The Kevin Costners, Deerhoof, Cold War Kids, ze staan er allemaal op. Klik hier en bereid je in stereo voor op de Affaire en haar artiesten.

Houd 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen in de gaten voor meer Affaire-nieuws, updates en wetenswaardigheden!

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland