Boolean kaapt alle prijzen weg in finale van Kaf en Koren 2008! Boolean kaapt alle prijzen weg in finale van Kaf en Koren 2008!

Ook directeur Doornroosje valt in de prijzen

, Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen,

Boolean kaapt alle prijzen weg in finale van Kaf en Koren 2008!

Ook directeur Doornroosje valt in de prijzen

Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen, ,

Tot drie maal toe mocht Boolean gisteren het podium van Doornroosje beklimmen. Eerst om net als Rag and Bone en Ragtag and Bobtails een set te spelen om het publiek en de jury te overtuigen. Daarna mochten er twee keer prijzen in ontvangst worden genomen.

Ook directeur Doornroosje valt in de prijzen

Gisteravond vond in een goed gevuld Doornroosje de finale plaats van Kaf en Koren 2008. Rag and Bone zette met ingetogen chansons meteen een mooie sfeer neer, Boolean rockte duister en psychedelisch en afsluiter Ragtag en Bobtails bouwde een feestje met jazzy hiphop. In Boolean zag de jury de band met de meeste potentie. Met het winnen van Kaf en Koren hebben ze onder andere studiotijd en een plek op De Affaire verdiend. Ook de publieksprijs ging naar Boolean. Boolean was overigens niet de enige winnaar. Ook voor Doornroose directeur Toine Tax was het nog een beetje feest. Hij won (net als in 2004) een IJzeren Podiumdier in de categorie beste directeur. Een uitgebreid verslag van de finale van Kaf en Koren lees je snel op deze site!
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland