De tip van de maand van Merleyn: The Whigs en De Staat op zondag 6 juli De tip van de maand van Merleyn: The Whigs en De Staat op zondag 6 juli

Win hier kaartjes!

, Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen,

De tip van de maand van Merleyn: The Whigs en De Staat op zondag 6 juli

Win hier kaartjes!

Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen, ,

Nog geen plannen voor dit weekend en zin in een avondje lekker rocken? Kom dan op zondag 6 juli naar Merleyn waar de Amerikaanse band The Whigs voor het eerst een optreden in Nederland geeft! Het voorprogramma wordt verzorgd door onzer eigen De Staat. Het wordt nog mooier, want je kunt er gratis bij zijn! Merleyn geeft 2x2 kaartjes weg! Lees en reageer snel!

Win hier kaartjes!

Merleyn heeft de primeur! Op zondag 6 juli zal de Amerikaanse band The Whigs voor het eerst een optreden in Nederland geven! The Whigs debuteerden in 2006 met de plaat 'Give 'Em All a Big Fat Lip'. Dit glimmend schijfje werd nog in eigen beheer uitgebracht, maar enige tijd later werd de band getekend door ATO Records, de platenmaatschappij van niemand minder dan Dave Matthews. Onlangs verscheen hun tweede plaat 'Mission Control'. De plaat werd geproduceerd door Rob Schnapf, ontdekker van Beck. The Whigs zullen met hun muziek liefhebbers van Foo Fighters, My Morning Jacket, Pixies maar ook Helmet, Replacements en Wilco aanspreken. De avond wordt geopend door Nijmeegs trots De Staat. De optredens van The Whigs en De Staat beloven een mooie opwarming voor de aankomende Valkhof Affaire te worden. Dus heb jij zin in een gratis avondje heerlijk rocken? Doe dan mee aan deze prijsvraag, want Merleyn geeft 2x2 kaartjes weg. Beantwoord de volgende vraag: uit hoeveel leden bestaat The Whigs? Stuur je antwoord vóór zondag 11:57uur naar 3voor12nijmegen@gmail.com.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland