Tip van de maand van de Goudvishal: C-mon & Kypski en Subtle Tip van de maand van de Goudvishal: C-mon & Kypski en Subtle

Win vrijkaarten bij 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen

, Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen,

Tip van de maand van de Goudvishal: C-mon & Kypski en Subtle

Win vrijkaarten bij 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen

Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen, ,

Het live-aanbod in de regio is zo groot dat het vaak moeilijk kiezen is. Om te voorkomen dat je net dat ene legendarische optreden mist helpt 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen een handje met de Tip van de Maand. Deze maand in de Goudvishal: C-mon & Kypski en Subtle, op woensdag 8 november.

Win vrijkaarten bij 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen

Het live-aanbod in de regio is zo groot dat het vaak moeilijk kiezen is. Om te voorkomen dat je net dat ene legendarische optreden mist helpt 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen een handje met de Tip van de Maand. Deze maand in de Goudvishal: C-mon & Kypski en Subtle, op woensdag 8 november. C-MON & KYPSKI Het nieuwste album van C-mon & Kypski heet 'Where the wild things are' en is opgenomen in Marokko. De single 'Bumpy Road' is letterlijk vernoemd naar de omstandigheden waaronder de plaat in Marokko tot stand kwam. Volgens de mannen uit Utrecht is 'Bumpy Road'verreweg de vrolijkste C-mon & Kypski single ooit. Zoals we gewend zijn van C-mon & Kypski laat ook hun nieuwste album zich niet in een muzikaal hokje proppen. Crossing borders, van electro naar hiphop met een vleugje Britpop-vrolijkheid. Een ding is zeker; het rockt, funkt en swingt. SUBTLE Vanavond hebben we iets heel speciaals op het podium staan, namelijk SUBTLE. Een soort van underground avant-garde indie rock hiphop super groep met DOSE ONE die ook onderdeel uitmaakt van verschillende ANTICON projecten zoals THEMSELVES, 13&GOD en cLOUDEAD. Ook een sleutelfiguur in Subtle is JEL die al een aantal keer door Europa tourde als solo-act. Hij verleende onlangs zijn medewerking aan het nieuwe project van MIKE PATTON genaamd PEEPING TOM. Wat Jel live doet met drum computers is vooralsnog niet benaderd. Kom deze fantastische live band zien en vertel over een paar jaar je vrienden dat je er toen in het begin in de Goudvishal bij was! Dit is NEXT LEVEL! DJ BOURAN draait alles aan elkaar en gooit aan het eind er nog een paar dikke party klappers tegenaan. Line up: 20:00 - 21:00 DJ Bouran 21:00 - 21:55 Subtle 22:15 - 23:10 C-Mon & Kypski 23:10 - 01:00 DJ Bouran Zaal open 20:00 | Entree EURO 8,00 WIN VRIJKAARTEN De Goudvishal geeft 2x2 vrijkaarten voor deze avond weg aan degenen die het antwoord weten op de volgende vraag: hoe heet het nieuwste album van Subtle? Mail het antwoord naar Jacco Brunbeck. Veel succes!
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland