Voor een lang weekend wordt het strand bij Nes op Ameland omgedoopt tot skate, surf, relax en muziekparadijs. Alles kan en alles mag zolang je maar plezier maakt. Daar komt het in het kort op neer. In de avond biedt het festival een vol muziekprogramma in de verschillende tenten op het terrein. MadNes programmeur Steven Leeuwerink helpt ons een keuze te maken, en waar we moeten zijn voor mooiste feestjes.

Bobby Alu

Za. 7 juli
21:30 uur
BaroNes

"Luister je zijn muziek dan zie je azuurblauwe zeeën, palmbomen en een witte stranden voor je. Strand Nes komt natuurlijk aardig in de buurt van dat laatste en met de zonsondergang erbij wordt dit het ultieme geluksmoment moment van MadNes."

Drop Legs

Za. 7 juli
19:45 uur
BaroNes

"Ik heb de laatste jaren een zwak voor Australische bands gekregen door hun heerlijke, zomerse reggae-surf-hiphop-pop. Bij Drop Legs sta ik dan ook zeker vooraan."

The Old Ditch Riverhoppers

Vr. 6 juli - Za. 7 juli
15:00 + 19:00 uur
Middenplein + BaroNes

"Bluegrass, banjo’s en contrabassen doen het altijd goed op MadNes en deze heren spelen dan ook twee keer op de vrijdag."

Tusky

Vr. 6 juli
23:00 uur
BaroNes

"Dit wordt een lekkere ouderwetse punkrock show in de BaroNes en we kijken er dan ook al maanden naar uit. Waarschijnlijk is de halve organisatie tijdelijk onbereikbaar omdat we aan het crowdsurfen zijn."

Muzikale MadNes vrienden

Vr. 6 juli + za. 7 juli
Tijden: zie blokkenschema

 

"Ik probeer elk jaar het programma zo vernieuwend mogelijk te maken maar voor drie terugkerende bands heb ik dit jaar een uitzondering gemaakt omdat het echte ‘MadNes bands’ zijn. Ik heb het dan over Caravana Sun, Jaya The Cat en Convoi Exceptional. Ze maken zo’n geweldige vibe bij ons publiek los dat ik erg blij ben dat ze er weer bij zijn."

INFORMATIE

Het MadNes Festival vindt plaats op vrijdag 6 tot en met zondag 8 juli 2018. Voor drie dagen wordt het strand van Nes omgetoverd tot surf-, skate- en muziekparadijs. Kaartjes zijn helaas uitverkocht voor het festival, maar overdag kun je gewoon het terrein oplopen om de sfeer te proeven en te genieten van alle activiteiten.

Kijk voor meer informatie op de site van MadNes of ga naar de Facebookpagina.