Volgens een goede 3VOOR12 traditie zal 3VOOR12/Friesland in samenwerking met Friesland Pop ook dit jaar de Friese Song van het Jaar kiezen! Of beter gezegd: jullie gaan dat doen, de lezers van 3VOOR12/Friesland. Samen met een vakjury bepalen jullie wie dé Friese song van het jaar 2022 wint. De prijs wordt uitgereikt op 6 januari tijdens de Friese Popawards in Neushoorn, Leeuwarden. Via onderstaand formulier kan je op jouw 5 favoriete nummers van Friese bodem stemmen. Stemmen kan tot woensdag 23 december, 23:57 uur.

Volgens een goede 3VOOR12 traditie zullen we, samen met Friesland Pop, ook dit jaar de Friese Song van het Jaar kiezen. Samen met jullie stemmen en de stemmen van een met zorg uitgekozen vakjury, kiezen we de winnaar van 2022. Stemmen kan tot woensdag 23 december, 23:57 uur. Op 29 december hoor je al een klein voorproefje van de top 10 tijdens een radio uitzending bij Omrop Fryslan.

Uit een longlist van maar liefst 75 songs van Friese bodem kunnen jullie je vijf favoriete liedjes kiezen. Vergeet niet naar beneden te scrollen in de stemlijst zodat je niks mist!

Er kan niet meer gestemd worden