Volgens een goede 3VOOR12 traditie zal 3VOOR12/Friesland ook dit jaar de (Friese) Song van het Jaar kiezen! Of beter gezegd: jullie gaan dat doen, de lezers van 3VOOR12/Friesland. Uit een lijst met 25 'Friese' songs kunnen jullie je drie favoriete liedjes kiezen. Staat je favoriete liedje niet op de lijst, dan ben je vrij om deze toe te voegen. Stemmen kan tot zaterdag 18 december, 23:57 uur!

Na het succes van voorgaande jaren zullen we dit jaar opnieuw een Friese song van het jaar kiezen. Uit een shortlist van 25 liedjes kunnen jullie je favoriete 3 songs kiezen. Op zondag 19 december maken wij via onze sociale media de top 3 bekend. Op Maandag 20 december is er een Song van het jaar special op Omrop Fryslan tijdens een live radio uitzending van Noardewyn tussen 18:00 en 19:00 uur. Daarin maken wij de winnaar bekend.

Stem nu op jouw Friese song van het jaar! Hoe? Ga naar het stemformulier hieronder en vink jouw drie favoriete Friese liedjes aanen misschien wordt één van jouw favorieten wel de winnaar van deze song van het jaar verkiezing.

3VOOR12/Friesland - De Friese song van het Jaar 2021