De redactie van 3VOOR12/Friesland verzamelt voor jou de nieuwste video's en singlereleases van Friese artiesten.

Quiet As Always - Lockup Symphony

Zo stil als altijd zijn de heren van Quiet As Always helemaal niet... De bandnaam doet vermoeden dat er rust in de tent is bij de band, maar ondertussen leveren ze op de drempel van het nieuwe jaar gewoon een nieuwe single. Tijdens de huidige lockdown periode nemen ze de single Lockup Symphony op. 

release op 01-01-2021

Nothing - Burn It Down

We pakken de draad weer op met Ronnie en Sytse van Nothing op het dak van het oude Belastingkantoor in Ljouwert. Op hun favoriete hangplek steken ze de boel muzikaal in de fik in twee minuten en twee seconden. Om klokslag 00.00 uur Oudjaarsnacht ging de video van Burn It Down over de socials.

release: 01-01-2021

Huub Prins - Zonder Mij

Daar is er weer één: een nieuw pareltje van onze favoriete volkszanger uit Dokkum: Huub Prins (aka Elias Elgersma). Met het nummer Zonder Mij krijgen we een voorproefje van de rest van de inhoud van het album De Rat. Deze zal 22 januari van dit jaar het levenslicht zien.

release: 06-01-2021

Mundo Park - All Seems Well

Hoppakee, het duurde even voordat Mundo Park weer eens van zich liet horen, maar 2021 wordt hun jaar. We mogen elke maand een nieuwe track verwachten, welke aan het einde van het jaar gebundeld worden op het album MMXXI. De eerste track die ze lanceren is genaamd All Seems Well.

release: 08-01-2021

In de Spotifylijst Van Friese Bodem kun je de laatste releases beluisteren van Friese acts. Klik ook eens op de link van 3VOOR12 Lokaal Draait. Elke twee weken wordt de lijst gevuld door de lokaalafdelingen van 3VOOR12, waarbij je ook op die manier weer nieuwe muziek kan ontdekken uit eigen land.