Gitaarrock duo BlackboxRed 'goes dance' en komt met een remix EP

Echoes from the Underground pt 1, een geheide clubhit!

Redactie 3VOOR12/Friesland ,

BlackboxRed zet vannacht koers richting Spanje voor zeven optredens, waaronder enkele met het Spaanse duo Nina Coyote eta Chico Tornado (waarmee al eens eerder getoerd werd en die net een nieuwe plaat uit hebben). Het duo wilde haar trouwe fans niet met lege handen achterlaten en dus komt de band met een (digitale) remix EP, Echoes from the Underground pt. 1 en deze gaat exclusief bij 3VOOR12/Friesland in première!

BlackboxRed ken je natuurlijk van hun gitaarrock songs. Maar nu hebben Stefan en Eva muziekvrienden uit de electrohoek gevraagd een remix van vier van hun nummers te maken. Het resultaat, Echoes from the Underground pt 1 is verbluffend! Wie dacht dat BlackboxRed alleen goed klinkt in een smerige undergroundclub komt bedrogen uit.

De versies van Marauder, The Wild, Stranger en Shimmers zijn gemaakt door respectievelijk Bastard Sugar, Tribal Kush, Grutsk en Weazel. De tracks blijven fier overeind en gaan het geheid goed doen op de dansvloer! "Het is heel leuk en ook wel spannend om iemand anders met jouw liedjes aan het werk te laten gaan, dus het was ook nog eens een mooi experiment", aldus het tweetal.

Tracklist:

01. Marauder (Bastard Sugar remix) - geremixt door Wander Kars a.k.a Bastard Sugar
02. The Wild (Tribal Kush remix) - geremixt door Kevin Bakker a.k.a Tribal Kush
03. Stranger (Grutsk remix) - geremixt door Dirk Bouke vd Staal a.k.a Grutsk
04. Shimmers (Weazel remix) - geremixt door Wessel de Vries a.k.a Weazel