#DOA15: My Minds Mine In Beeld #DOA15: My Minds Mine In Beeld

Grindcore mannen échte opener Dokk'em Open Air

, Tekst: Marije Heida | Foto's Froukje Venema

#DOA15: My Minds Mine In Beeld

Grindcore mannen échte opener Dokk'em Open Air

Tekst: Marije Heida | Foto's Froukje Venema ,

Back to the basics van de grindcore. Dat is waar de mannen van My Minds Mine enorme behoefte aan hadden. Het materiaal dat ze in de jaren negentig uit de speakers knalden wordt na dertien jaar weer uit de kast getrokken. Ze worden uitgenodigd door Dokk’em Open Air om de vroege vogels van de nodige decibellen te voorzien. En dat doen ze op hun eigen heftige manier.

My Minds Mine, Dokk'em Open Air, Large Rokhand Stage, vrijdag 19 juni 2015
My Minds Mine staat vroeg in de middag op het programma en zoals te voorspellen is, loopt het nog geen storm. Er stromen wel mensen binnen op het terrein, maar buigen eerst af richting de camping. Een groot deel van het publiek dat wel aanwezig is, krijgt na de eerste grunts van zanger Wieger een glimlach op het gezicht. 

De nummers van My Minds Mine zijn geheel in de grindcore stijl hard, snel en...hard. Zo woest als het brullen en grunten van Wieger zijn, zo vriendelijk zijn de korte intermezzo's tussen de nummers door. De uitstraling, het enthousiasme, en professionaliteit van de heren van My Minds Mine maken dat zij eigenlijk de échte oprechte openers zijn van het Dokk'em Open Air festival. 
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Friesland