#BFF15: Lucas Hamming In Beeld #BFF15: Lucas Hamming In Beeld

Meisjesmagneet laat hormoonspiegels stijgen

, Tekst: Marije Heida | Foto's: Keri Stoelinga

#BFF15: Lucas Hamming In Beeld

Meisjesmagneet laat hormoonspiegels stijgen

Tekst: Marije Heida | Foto's: Keri Stoelinga ,

Gillende meisjes op het plein. Dat is wat een jongeman als Lucas Hamming teweeg brengt met zijn verschijning. Alle dames zijn natuurlijk al verwend met Jett Rebel die eerder Leeuwarden aandeed voor een optreden, maar poets deze meneer ook niet uit. Hij is een geboren frontman en muzikant, weet als geen ander te entertainen en buit zijn talenten op alle fronten erg goed uit.

Lucas Hamming, Befrijdingsfestival Fryslan, Mainstage, dinsdag 5 mei 2015

Veel mensen kennen hem van het programma Beste Singer-Songwriter van Nederland. Daar schopte hij het tot finalist, maar het is het jaar dat Michiel Prins met de prijs ervandoor gaat. Gelukkig is een verliezend finalist zijn, geen reden om niet door te breken als artiest. Vooral door zijn inzet, energie en talent speelt hij zaal na zaal plat en prijken zijn posters op tienerkamers. Of zijn het tegenwoordig screensavers en Facebook likes waarmee tieners hun idolen vereren?

In ieder geval, Hamming trakteert zijn pbuliek op een opzwepende en swingende set van tien nummers. Tien nummers waarbij de voorste linies jonge dames alles woord voor woord meezingen, of meegillen. Het is maar hoe je het interpreteert. Hij heeft onlangs zijn nieuwe EP The Perv in Perfection uitgebracht. De set wordt afgesloten met zijn 3FM Megahit Mojo Mischief van zijn debuut EP Green Eyed Man en laat een plein vol jonge dames in katzwijm achter. 
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Friesland