Drachtster festival Popcity maakt line-up bekend Drachtster festival Popcity maakt line-up bekend

Pop en dance: van Kensington tot DJ Vato Gonzalez

, Redactie 3voor12/Friesland

Drachtster festival Popcity maakt line-up bekend

Pop en dance: van Kensington tot DJ Vato Gonzalez

Redactie 3voor12/Friesland ,

Poppodium Iduna komt met een nieuw festival: Popcity, een spin-off van dancefestival Dencity. Popcity richt zich op zowel pop- als dancemuziek. Hoofdacts zijn indierockband Kensington en DJ Vato Gonzalez. Deze week werden ook Navarone, Knarsetand, ex Di-Rect frontman Tim Akkerman (met band), rapper Fresku en de Eindhovense rockers Mozes and the Firstborn aan de line-up toegevoegd. Popcity vindt plaats in het Drachtster Thalenpark op zondag 6 juli.

Tijdens Popcity zullen vijftien acts hun opwachting maken, verdeeld over twee podia. Bij het Dencity Podium kan gedanst worden op plaatjes van een achttal DJ's, waaronder DJ Vato Gonzalez en The Flexican. Bands staan geprogrammeerd op het Popcity Podium, waar het Utrechtse Kensington (bekend van hits Home Again en Streets) het festival zal afsluiten. Het volledige programma is hieronder te vinden. 

Popcity Podium
Kensington
Knarsetand
Navarone
Tim Akkerman (en band)
Mozes and the Firstborn
Fresku
Winnaar Kleine Prijs van Fryslan

Dencity Podium
The Flexican & MC Sef
Vato Gonzalez & MC Tjen
DJ Jean & MC Maron
Eric van Kleef (SlamFM)
Asino
Steff da Campo
Don Pedro
DJ Nique


---
Popcity is onderdeel van de gratis toegankelijke Drachtster Culturele Zondagen. Het festival vindt plaats op zondag 6 juli van 14:00 tot 23:00 in het Drachtster Thalenpark. Toegang is gratis. Meer informatie is hier te vinden.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Friesland