Het blijft niet bij één editie, Jailbreak Festival komt terug! Het blijft niet bij één editie, Jailbreak Festival komt terug!

Drie dagen lang tattoos, goede muziek en een goede sfeer

, Tekst: Sjoukje Werkman

Het blijft niet bij één editie, Jailbreak Festival komt terug!

Drie dagen lang tattoos, goede muziek en een goede sfeer

Tekst: Sjoukje Werkman ,

Zoemende naalden, scheurende gitaren en inspirerende verhalen komen samen tijdens Jailbreak Festival in Leeuwarden. Na een succesvolle eerste editie in 2012, krijgt het festival dit jaar een vervolg. Maar liefst drie dagen lang wordt de Blokhuispoort in Leeuwarden (voormalige strafgevangenis en Huis van Bewaring) omgetoverd tot een waar Tattoo, Rock 'n Roll & Custom Culture paradijs.

Naast (inter)nationaal bekende tatoeëerders is er ruimte voor een exclusieve expositie, bekende sprekers, grote auto’s en een verrassende markt waar je de gekste dingen kunt kopen. Ook deze editie zijn de heren van Schorem Haarsnijder en Barbier aanwezig om de mannelijke bezoekers van een onvervalst en traditioneel herenkapsel te voorzien. Uiteraard mag goede muziek op dit festival niet ontbreken. Denk aan een flinke dosis rock and roll, waaronder Four Headed Dog - het stonerrockproject van Peter Pan Speedrock. Dit alles omlijst met een fijne sfeer en een koud biertje. Met de auto weer terug? Geen probleem, de mannen van The Village Coffee and Music voorzien je, geheel in stijl, van een sensationeel lekkere bak koffie.

Reserveer dus alvast in je agenda: 13, 14 en 15 juni 2014 in de Blokhuispoort, Leeuwarden. Kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar, via de fanpage van Jailbreak Festival.

#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Friesland