#JBF14: Tips van de programmeur #JBF14: Tips van de programmeur

Peter Dijkstra over de hoogtepunten van Jailbreak Festival

, Tekst: Theo van der Veer

#JBF14: Tips van de programmeur

Peter Dijkstra over de hoogtepunten van Jailbreak Festival

Tekst: Theo van der Veer ,

De Blokhuispoort is komend weekend het decor voor ‘Ink, Rattle & Roll’. Liefhebbers van vuige rock en roll, rauwe americana en stoere tatoeages mogen deze afspraak niet missen! Wie gewoon van goede muziek houdt ook niet. Nog geen keuze kunnen maken over wat je wilt zien op Jailbreak? Laat je verrassen is voor jou te vrijblijvend? Programmeur Peter Dijkstra zet, speciaal voor 3VOOR12/Friesland zijn muzikale tips op een rijtje.

Black Spiders

We zijn trots op onze dagafsluiters Four Headed Dog (met de leden van Peter Pan Speedrock) en de Britse band Black Spiders. Die laatste komt speciaal over voor een eenmalige show op Nederlandse bodem en dat gaat ongetwijfeld een volle Asterikszaal doen zweten.

The Devil Makes Three

Ook op vrijdag, maar dan in het voormalige cellenblok van de Blokhuispoort. Met een gigantische fanbase in thuisland Amerika is het een hele eer om The Devil Makes Three in zo'n kleine setting te mogen ontvangen.

Twin Shades

Jonge honden met een goeie mix van psychrock en garage attitude. Twin Shades zijn niet voor niets geselecteerd door 3VOOR12 voor de 12van3VOOR12 van dit jaar.

Local Heroes

Wij vinden dat er genoeg jong talent in Friesland rondloopt dat uitstekend past binnen de setting van ons festival. Wat dacht je van DIFF, Flying Trashcans, Icky Pack en Leonard Ford? Ga het zien!

Morgan O'Kane

Het toetje op zondag! Morgan O'Kane is vingervlug met banjo en sluit zondagmiddag op de binnenplaats het festival in stijl af.

Kom je ook?

Jailbreak Festival is van 13 t/m 15 juni 2014, in de Blokhuispoort in Leeuwarden.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Friesland