3VOOR12 Hollandse Nieuwe avond tijdens Serious Record

O.a. The Black Cult, Lookapony en Join the Cavalry naar Podium Asteriks voor #SR13

Niels Lahuis ,

Podium Asteriks is op zaterdag 7 december gastheer van 3VOOR12's Hollandse Nieuwe, tijdens recordpoging Serious Record. Talentvolle acts als Lookapony, Join the Cavalry en The Black Cult zullen daar tot diep in de nacht optreden, in zowel de zaal van Asteriks als het cellenblok van de Blokhuispoort. Afgelopen week werd al bekend dat 3FM een Serious Talent podium naar Poppodium Romein brengt, de komende tijd zal Serious Record veel meer deelnemers bekendmaken. Op vrijdag 6 december zal de kick-off van de recordpoging in Stadsschouwburg De Harmonie plaatsvinden, tijdens een optreden van De Jeugd van Tegenwoordig.

Nadat vorige week bekend werd dat 3FM met een Serious Talent podium in Poppodium Romein zal staan tijdens Serious Record, zal ook 3VOOR12 een aandeel leveren aan de recordpoging. Op zaterdag 7 december staat Podium Asteriks in het teken van een Hollandse Nieuwe avond. Meerdere talentvolle Nederlandse acts zullen daar onderdeel uitmaken van het 363 uur durende concert.

De line-up in Podium Asteriks zal bestaan uit de acts Lookapony, RAAF, Those Foreign Kids, The Treasure of Grundo, Close Up en Hunting the Robot. Het cellenblok van de Blokhuispoort dient als podium voor The Black Cult, Join the Cavalry, capcap... cap, Amber Arcades, The Beachy Head Team en Cho

Initiatief Serious Record is een samenwerking tussen opleiding D'Drive, Poppodium Romein en Podium Asteriks. Het doel van de actie is om het record van het langste concert te verbreken en daarmee geld op te halen voor Serious Request 2013. Vanaf vrijdag 6 december tot en met zaterdag 21 december zal er in Podium Asteriks en Poppodium Romein non-stop muziek worden gemaakt. Bekende namen als De Jeugd van Tegenwoordig, Jacco Gardner, Stevie Ann en Handsome Poets hebben al toegezegd om mee te doen aan de recordpoging. De komende tijd zal de organisatie nog veel meer namen bekendmaken.

---
Meedoen aan Serious Record? Dat kan! Er zijn nog een aantal plekken vrij. Aanmelden kan via de website http://www.seriousrecord.nl/aanmelden_bands. Via dezelfde website kan je je ook aanmelden als vrijwilliger.