3FM Serious Talents naar Poppodium Romein voor #SR13 3FM Serious Talents naar Poppodium Romein voor #SR13

O.a. Mozes & The Firstborn en Mister & Mississippi onderdeel van Serious Record

, Niels Lahuis

3FM Serious Talents naar Poppodium Romein voor #SR13

O.a. Mozes & The Firstborn en Mister & Mississippi onderdeel van Serious Record

Niels Lahuis ,

3FM zal ook zijn steentje gaan bijdragen aan de recordpoging Serious Record, een initiatief van opleiding D'Drive, Poppodium Romein en Podium Asteriks. Op donderdag 19 december zullen zes 3FM Serious Talents een optreden geven in Romein. Onder meer Mozes & The Firstborn, Mister & Mississippi en Tessa Rose Jackson komen naar Leeuwarden. De recordpoging gaat op 6 december van start in Stadsschouwburg De Harmonie, met een optreden van De Jeugd van Tegenwoordig.

Donderdag 19 december gaan een aantal 3FM Serious Talents het podium van Poppodium Romein op. Van 20.00 tot 00.30 uur gaan onder meer Mozes & The Firstborn, Mister & Mississippi, Tessa Rose Jackson, Jett Rebel en Mondae zich inzetten voor Serious Request 2013. De avond is onderdeel van recordpoging Serious Record. Het initiatief is een samenwerking tussen opleiding D'Drive, Poppodium Romein en Podium Asteriks.

Serious Record gaat voor 3FM Serious Request een poging wagen om het langste concert ooit te organiseren. Vanaf vrijdag 6 december tot en met zaterdag 21 december is het doel om 363 uur non-stop muziek te maken. De officiële kick-off zal worden gedaan door De Jeugd van Tegenwoordig in Stadsschouwburg De Harmonie, waarna Podium Asteriks verder zal gaan. Op vrijdag 13 december wordt het concert verplaatst naar Poppodium Romein. Andere bekende namen die mee zullen gaan doen aan Serious Record zijn onder meer Jacco Gardner, Stevie Ann en Handsome Poets. Daarnaast zullen ook vele lokale acts meedoen en zijn de Friese Popawards op vrijdag 20 december ook onderdeel.

3FM Serious Request zet zich dit jaar in samenwerking met het Rode Kruis in voor kinderen die sterven aan de gevolgen van diarree. Een stille ramp die jaarlijks 800.000 kinderen treft. Het Glazen Huis, waar dit jaar DJ's Giel Beelen, Coen Swijnenberg en Paul Rabbering hun intrek zullen nemen, staat vanaf 18 t/m 24 december op het Wilhelminaplein (Zaailand) in Leeuwarden.

---
Meedoen aan Serious Record? Dat kan! Er zijn nog een aantal plekken vrij. Aanmelden kan via de website http://www.seriousrecord.nl/aanmelden_bands. Via dezelfde website kan je je ook aanmelden als vrijwilliger.     

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Friesland