BFF2013: Go Back To The Zoo hoofdact 22ste editie Befrijdingsfestival Fryslân BFF2013: Go Back To The Zoo hoofdact 22ste editie Befrijdingsfestival Fryslân

"Vrijheid spreek je af"

, Redactie 3voor12/Friesland

BFF2013: Go Back To The Zoo hoofdact 22ste editie Befrijdingsfestival Fryslân

"Vrijheid spreek je af"

Redactie 3voor12/Friesland ,

Waar afgelopen jaar De Staat het hoofdpodium in Leeuwarden afsloot, zal dit jaar Go Back To The Zoo op 5 mei het Befrijdingsfestival in Leeuwarden afsluiten. Al eerder werd bekend dat Miss Montreal, 5 mei Ambassadeur van de Vrijheid, de helikopteract zal zijn die onder andere Leeuwarden aan zal doen per helikopter.

De 22ste editie van het Befrijdingsfestival Fryslân staat in het teken van “Vrijheid spreek je af”. Op het Plein van de Vrijheid zal op een interactieve en leuke manier informatie overgebracht worden op de bezoeker, zo meldt de Stichting Befrijdingsfestival Fryslân op haar website. Dit plein zal tijdens het festival het inhoudelijke plein zijn op muzikaal en cultureel gebied. Daarnaast zullen verspreid door de stad nog een aantal podia plaats bieden voor zowel internationale, landelijke en lokale acts, waaronder Sven Hammond Soul, Mr. Irish Bastard, Johannes Rypma, Hyperactief en De Doelleazen.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Friesland