#ETN13: RANDOM sessie Small Feet

Moed, gevoel, kracht, gedachte en inspiratie

Redactie 3VOOR12/Friesland ,

Verborgen aan de rand van de Prinsentuin staat de Pier Pander tempel, onderdeel van het Historisch Centrum Leeuwarden. Tijdens Explore the North kon de tempel niet worden omgedoopt tot festivallocatie, omdat het simpelweg te klein is voor een groot publiek. Een mooie kans voor ons om alsnog om het hoekje te kijken en jullie alsnog een blik naar binnen te laten werpen. Samen met Small Feet sloten we ons op voor een intieme sessie.

De Pier Pander tempel werd in de jaren ‘20 van de vorige eeuw gebouwd om als woonplaats te dienen voor vijf van Pander’s beelden. De beelden, elk met haar eigen betekenis, symboliseren moed, gevoel, kracht, gedachte en inspiratie.

Tijdens Explore the North heeft Small Feet het maar druk. Als backing band van Rebekka Karijord wordt er eerst een 2 Meter Sessie opgenomen in de Statenzaal van het Provinciehuis. Later op de avond heeft de band ook haar eigen optreden in de Kanselarij. Tussendoor wordt er een snelle uitstap gemaakt richting de Pier Pander tempel voor een RANDOM sessie. Het resultaat zie je hier.