Mijn Ouders #9: Eamon McGrath Mijn Ouders #9: Eamon McGrath

Mijn Ouders op bezoek in nieuwe woonkamer

, Lisa Boels

Mijn Ouders #9: Eamon McGrath

Mijn Ouders op bezoek in nieuwe woonkamer

Lisa Boels ,

Afgelopen donderdag was het weer tijd voor een avond bij Mijn Ouders. Dit keer niet in de vertrouwde huiskamer van de Haniahof, maar in de nieuwe huiskamer van Anne-Marie Böing. Het was deze plek waar twee bijzondere singer-songwriters hun liedjes ten gehore zouden brengen.

Het publiek dat op de Facebook-uitnodiging was afgekomen kwam voor een aangename verrassing te staan. Niet alleen Eamon McGrath maakte zijn opwachting, ook was er voor een surprise act gezorgd. Deze singer-songwriter uit het noorden zorgde voor een primeur door een volledig nieuwe set te spelen waarbij ook nog eens de overstap werd gemaakt van het Engels naar het Nederlands. Dit bleek een goede keuze, iedereen genoot zichtbaar van de diverse zinspelingen en soms bizarre invalshoeken die deze mysterieuze singer-songwriter in zijn nieuwe materiaal benaderde.

Momenteel maakt de Canadese Eamon Mcgrath een Europese tour volledig per trein. Ook Leeuwarden deed hij aan. De singer-songwriter met punkinvloeden speelt zijn energieke doch intieme liedjes met verve. Wanneer Eamon vertelde over de uitnodiging voor de badkamersessie eerder die donderdag moest hij bekennen toch even zijn reserves te hebben, waarbij er ook in de volle huiskamer gegniffeld werd. De muziek van Mcgrath viel aardig in de smaak getuige de vraag om een toegift. En zo ging de avond verder.

---
Gezien: Eamon McGrath
Waar: Mijn Ouders op bezoek
Wanneer: donderdag 4 oktober 2012
Opkomst: volle huiskamer

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Friesland