Het Spotify lijstje van... MAASK

Wie luistert wat en waarom luistert die dat?

MAASK ,

Spotify is het legale antwoord op Napster, Kazaa en Torrents. Zelfs de bazen van de BUMA hoeven niet meer te downloaden. Wij, en anderen met ons, maken graag gebruik van Spotify. 3VOOR12/Friesland brengt jou lijstjes van mensen die met twee benen in de Friese popscene staan. Klikt u maar!

Leeuwarder beatboxer, stemkunstenaar, producer, noem het maar op. De shows van MAASK zijn, zoals hij zelf omschrijft, een combinatie van pure ambacht, technologie en veel humor. Door middel van midi-controllers, Ableton Live en een eigen acht-sporen-loopstation zorgt MAASK voor een optreden dat je bij blijft. Dit jaar stond hij al op vele Friese podia zoals Freeze, het Fries Straatfestival en diverse poppodia als Asteriks en Het Bolwerk. Binnenkort staat hij zelfs in Giel Beelens Freaknacht. MAASK is populair! Daarom mag zijn eigen Spotify lijstje niet ontbreken.

Hier de lijst, daar de motivatie!

Jacques Brel - Mijn Vlakke Land
Het ultieme nummer. Pak je zakdoek en ga de ontroering in

Laurel Aitkin - Take Of My Pyjamas
Blouzie ska met een tekst van het niveau Sesamstraat. 
 
Mr Oizo - Analog Worms Attack
De meest luie scheet beat ooit, wel gedateerd. Voor zware momenten. Geniale producer!
 
C'mon & Kypski - Revenge Of The Piñatas
De beste band die Nederland heeft gehad. 
 
Noisia - Stigma (original mix)
Ik ben een groot fan van Noisia. De track is een hele toffe feest track, die een enorme opbouw heeft en dan verwoestend losgaat. Heel dik geproduceerd.
 
Dope D.O.D - Psychosis
Ik zag Dope D.O.D. in Romein anderhalf jaar geleden. Dit was een complete verrassing. Hele vette combinatie van schurende factoren: hiphop, keiharde bassen, horror/rock uiterlijk. Maar af en toe zijn de teksten wel een beetje puber achtig.
 
xxyyxx - About You
Geil
 
Buraka Som Sistema - Hangover (BaBaBa) - Caspa remix
Ik ben ervan overtuigd dat je in een zaal, altijd een plaats kan vinden, waar je de bass letterlijk door je botten voelt gaan. Ik ervaar dit ongeveer 1 keer per jaar. Het was op het Pitch festival met dit nummer.
 
Beirut - A Sunday Smile 
Fantastiche zomer mee beleefd in Zuid-Frankrijk. Live is die band heel slecht.
 
Broken Note - The Fury
Alles moet kapot!