Ik ga op reis en ik neem mee: La Boutique Fantastique Ik ga op reis en ik neem mee: La Boutique Fantastique

Muzikale trip in een goed gevuld Romein

, Foto's en tekst: Hesseltsje de Jong

Ik ga op reis en ik neem mee: La Boutique Fantastique

Muzikale trip in een goed gevuld Romein

Foto's en tekst: Hesseltsje de Jong ,

Op zaterdag 10 maart deed het muzikale collectief La Boutique Fantastique Leeuwarden aan. Hesseltsje de Jong was erbij en verzorgde een fotoverslag.

De band stond in Romein voor een goed gevulde zaal, maar ook op het podium zelf was het een drukke bedoening: La Boutique Fantastique was deze avond acht mannen en twee vrouwen sterk en bracht een heel leger aan instrumenten mee. Violen, bass, gitaar, drums, saxofoon; álles werd uit de kast getrokken om het publiek mee te nemen op een fantastische, muzikale reis. En met deze band als reisleider ben je ervan verzekerd dat je afreist naar fantastische oorden met alle avonturen die daarbij horen.

Hoewel het publiek aanvankelijk een beetje rumoerig was, gaf zij gehoor aan het verzoek om voor een volgend nummer iets rustiger te zijn. Op den duur kon je een speld horen vallen en was alle aandacht gevestigd op de band. La Boutique Fantastique won het publiek voor zich en liet het vervolgens niet meer los.

Na een laatste buiging voor het reisgezelschap liet de veelkoppige band, onder begeleiding van een langdurig applaus, het podium weer leeg achter.  

---

Gezien: La Boutique Fantastique
Waar: Poppodium Romein, Leeuwarden
Wanneer: 10 maart 2012
Opkomst: goed gevuld

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Friesland