Mundo Park lanceert Mundo P. TV Mundo Park lanceert Mundo P. TV

Kijkje achter de schermen tijdens opnames en optredens

, Dolf de Vlugt

Mundo Park lanceert Mundo P. TV

Kijkje achter de schermen tijdens opnames en optredens

Dolf de Vlugt ,

Het Freesonica traject, de Horizontour, een optreden op het MadNes Festival en opnames in de studio. Dat zijn zo’n beetje de belangrijkste zaken die Mundo Park de komende maanden van de straat houden. Om fans op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen lanceert de powerpop-formatie Mundo P. TV.

Het Freesonica traject, de Horizontour, een optreden op het MadNes Festival en opnames in de studio. Dat zijn zo’n beetje de belangrijkste zaken die Mundo Park de komende maanden van de straat houden. Reden genoeg dus om de fans, liefhebbers en kijkbuiskindertjes op de hoogte te houden. De powerpop-formatie lanceert daarom Mundo P. TV, waarmee het vijftal in Full HD alle ontwikkelingen met jou deelt.

Gedurende de eerste aflevering neem je een blik achter de schermen tijdens de opnames. Later dit jaar staan de releases van de eerste twee singles op de planning. De concentratie ligt daarom hoog in de studio, alhoewel er natuurlijk altijd tijd overblijft om te ouwehoeren. Mundo P. TV 1 zie je hieronder, vervolgafleveringen zijn te zien op Mundo Park's YouTube kanaal.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Friesland