Mundo Park: loco op MadNes Mundo Park: loco op MadNes

, Mundo Park

Mundo Park: loco op MadNes

Mundo Park ,

MadNes is een beste optelsom van muziek, theater, dans, zon, zee en strand. Allemaal heerlijke ingrediënten. Zet daar veel knappe vrouwen en stoere surfdudes neer, en je hebt een geweldig festival. Mundo Park was er bij, ging compleet loco en doet verslag.

We staan met de band en een groep vrienden en vriendinnen te wachten op de boot. De grauwe lucht hangt dreigend boven de haven van Holwerd. Maar zodra we van de boot stappen op Ameland, hebben de donkere wolken plaats gemaakt voor een blauwe hemel en de zon. Divine intervention? In ieder geval een goed begin!

MadNes Festival begint vanavond en we hebben de eer om op het grote podium te openen. Aangezien we redelijk laat op het eiland zijn, laten we het tentenkamp links liggen en beginnen we met opbouwen. Het festivalterrein begint ondertussen snel vol te lopen met hotshots en babes. Na de soundcheck lopen we een rondje, trappen een balletje en een lolletje en drinken we een biertje terwijl we kijken naar een prachtige dansuitvoering. Het is goed leven op MadNes.

Het is half negen. Onze show begint en het publiek komt al dansend binnen. De zaal stroomt vol en de toon is gezet. We hebben een van onze leukste optredens gehad met een vet enthousiast publiek. Na de show bouwen we snel af, zetten onze tenten op en gaan snel terug naar het festivalterrein. Als echte hombres eten we een taco en een maïskolf van de lokale Cantina en drinken we bier. We springen op de muziek van Jaya the Cat, FA Allstars en en hele coole dj. Chillend in het zand maken we grapjes over elkaars achternamen en onder invloed zoeken we tussen vier en vijf uur onze tent op.

Om negen uur kruipen we onze tentjes uit. Omdat we vanavond in Amersfoort moeten spelen, moeten wij helaas het festival nu al verlaten. Maar wij zijn blij dat we er bij mochten zijn en hier mochten spelen! We zeggen onze vrienden gedag en vertrekken. Het festival heeft een mooie vijfde verjaardag gehad en we wensen haar nog vele, vele jaren. Hooray for MadNes!

#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Friesland