Movements viert haart tweede verjaardag Movements viert haart tweede verjaardag

Win een plekje op de gastenlijst!

, redactie 3voor12 Friesland

Movements viert haart tweede verjaardag

Win een plekje op de gastenlijst!

redactie 3voor12 Friesland ,

Movements, het succesvolle dance concept van poppodium Het Bolwerk in Sneek, viert haar tweede verjaardag. Om het feestje extra glans te geven zijn onder andere Egbert en Andreas Bergmann uit de hoge hoed getoverd. En ook jij kan daar bij zijn, want 3voor12 Friesland verloot een plekje op de gastenlijst.

Movements is het inmiddels vertrouwde dance concept van poppodium Het Bolwerk in Sneek. Sinds december 2009 zijn er zeven edities geweest met namen als; Secret Cinema, 2000 and One, Remy, Malbetrieb, Harde Baas, Kebab Project, Edwin & Ferdy en Nieuwhout (resident).

Egbert van der Gugten is momenteel een van de meest veel belovende talenten op het gebied van elektronische dancemuziek. Het is niet de eerste keer dat hij in Sneek staat. Vorig jaar stond hij ook al op een Selective bootfeest. Met releases op onder andere Cocoon en Gem Records heeft Egbert inmiddels laten zien dat hij bij de grote jongens hoort. Onlangs stond hij nog op Awakenings en tourde hij door Australië.

Win! Win! Win!

Wil jij op de gastenlijst van Movements? Beantwoord dan de volgende vraag:

‘Welke Gem artiest stond in december 2010 op Movements’ 1 Year Anniversary?’

En we hebben een winnaar!
Dat Movements nog altijd een onverminderd populair feestje is blijkt wel uit het feit dat jullie massaal reageerden. Het goede antwoord moest natuurlijk zijn: Secret Cinema.

Uit de vele inzendingen is Nico Grasman de winnende geworden. Gefeliciteerd!

---
Wat: Movements – belated 2nd anniversary – Egbert *live*
Wie: Egbert, Andreas Bergmann, Ferdy, Nieuwhout
Waar: Het Bolwerk, Sneek
Wanneer: zaterdag 28 januari 2011

#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Friesland