Paradise Lost headliner Into the Grave 2013

Ook DevilDriver, Jungle Rot en Bliksem bevestigd voor metalfestival

Redactie 3voor12/Friesland ,

De Britse doommetalband Paradise Lost is bevestigd als headliner voor de komende editie van metalfestival Into the Grave. De vijfkoppige band zal een exclusief optreden verzorgen op het festival. Ook de bands DevilDriver, Jungle Rot en Bliksem zijn door de organisatie vastgelegd. Into the Grave zal plaatsvinden op zaterdag 10 augustus op het Oldehoofsterkerkhof in Leeuwarden.

Into the Grave heeft de headliner voor de derde editie van het metalfestival bekend gemaakt. Het Britse Paradise Lost zal een exclusief optreden verzorgen op het Oldehoofsterkerkhof. Het optreden op Into the Grave zal de enige Nederlandse festivalshow worden voor de vijfkoppige doommetalband in 2013. "Paradise Lost is een baanbrekende band geweest in het doommetalgenre en al 25 jaar een topact. We zijn heel blij dat ze exclusief op Into the Grave komen spelen", aldus organisator Paul van Berlo. 

Naast Paradise Lost zijn er nog drie andere namen door de organisatie bevestigd. De Amerikaanse deathmetalbands DevilDriver en Jungle Rot en het Belgische Bliksem zullen ook een optreden geven op de derde editie van Into The Grave.

---
Into the Grave 2013 vindt plaats op zaterdag 10 augustus op het Oldehoofsterkerkhof in Leeuwarden. Kaarten kosten tot 1 februari €6,66. Daarna kosten ze €10 en aan de kassa €15. De kaartverkoop is inmiddels gestart en zijn verkrijgbaar bij Free Record Shop, Van Leest en via de website van Into the Grave.