Friese Flitsen: week 16

Kort popnieuws uit de provincie

redactie 3voor12 Friesland ,

Via Twitter, Hyves en onze mailbox krijgen we de nodige informatie binnen. In de Friese Flitsen zet de redactie van 3VOOR12 Friesland de heetste nieuwtjes even voor jullie op een rij. In deze Friese Flitsen lees je onder meer nieuws over Into The Spring, Dokk'em Open Air en Billy Benton & The Birddogs

Doo-Woppers gezocht
Billy Benton & The Birddogs doet het niet alleen goed binnen de provinciegrenzen, ook  verder daar buiten gooien ze hoge ogen met hun feestelijke rockabilly muziek. Zulke hoge ogen dat ze op 12 mei in de finale van de Battle of Dutch Coverbands staan. Voor deze avond in de Melkweg zoekt de band nog wat versterking in de vorm van een doo-wop koor. Interesse om deel uit te maken van dat koor? Neem dan even contact op met de band!

Programma Into The Spring compleet
Was dat nog niet compleet dan? Ja min of meer wel, maar het kinderprogramma en de dj’s moesten nog worden ingevuld. Wat vooral helpt is dat nu ook het blokkenschema online staat. Deze vind je hier. Het festival, een soort Into The Great Wide Open in het klein, is met namen als Moss, Bart Constant en Rats on Rafts helaas al lang en breed uitverkocht.

Met de bus naar Dokk’em
Steeds meer metalliefhebbers van buiten de provincie weten de weg naar Dokk’em Open Air te vinden. Om die mensen een beetje tegemoet te komen, organiseert Metalbus speciale busreizen naar het festival. Zo kun je straks opstappen in onder andere Amsterdam, Zwolle en zelfs Eindhoven. Hoe makkelijk wil je het hebben?