Zomer in de Prinsentuin tijdens !UIT Leeuwarden

Bruisend begin cultureel seizoen

Foto's: Ruben van Vliet ,

Cultuur, geschiedenis, culinaire verrassingen, sport en zelfs de zon liet zich geregeld zien. Naast Ljouwert Culinair, het Hofstad Festival, Open Monumentendag en de SUP 11 City Tour, was het afgelopen weekend ook de start van een nieuw cultureel seizoen. Met als hoogtepunten de tewaterlating van 'de papieren boot' van stadskunstenaar Marten Winters en het optreden van Tim Knol in de Prinsentuin.

Bruisend begin cultureel seizoen

Een weekend vol cultuur, geschiedenis, culinaire verrassingen, sport en zelfs de zon liet zich geregeld zien. Naast Ljouwert Culinair, het Hofstad Festival, Open Monumentendag en de SUP 11 City Tour, was het natuurlijk ook de start van een nieuw cultureel seizoen. Met als hoogtepunten de tewaterlating van 'de papieren boot' van stadskunstenaar Marten Winters en het optreden van Tim Knol in de Prinsentuin.

Op zondag 11 september presenteerden de culturele instellingen van Leeuwarden zich in de Prinsentuin met voorproefjes van voorstellingen en muzikale optredens van onder andere het Noord Nederlands Orkest, Fenn, Captain Darling en het Frysk Jeugd Orkest. Ook Tim Knol stond op deze bruisende, zonnige middag in de Muziekkoepel. Knol en band sloten hiermee tevens de reeks van Prinsentuinconcerten voor dit jaar af.