Friese Flitsen week 43 Friese Flitsen week 43

Kort popnieuws uit de provincie

, redactie 3VOOR12/Friesland

Friese Flitsen week 43

Kort popnieuws uit de provincie

redactie 3VOOR12/Friesland ,

Via Twitter, Hyves en onze mailbox krijgen we de nodige informatie binnen. In de Friese Flitsen zet de redactie van 3VOOR12 Friesland de heetste nieuwtjes even voor jullie op een rij. In deze Friese Flitsen lees je onder meer nieuws over Explore The North, The Music Battle 058 en de Spotrockers.

Kort popnieuws uit de provincie

Programmering Explore the North compleet
Met de toevoeging van de Noorse singer-/songwriter Hanne Hukkelberg, een dj-set van het Zweedse Slagsmålsklubben en het op IJsland geïnspireerde muzikale samenwerkingsverband Giants of Húsavik (Maurits Westerik en Jason Kohnen), is de muzikale programmering van het nieuwe multidisciplinaire culturele festival Explore the North rond. Het volledige programma is na te lezen op de site van Explore the North. Het festival vindt op 25 en 26 november in Leeuwarden en omgeving plaats. 

Wie wordt de beste band van NHL en Stenden?
De beslissing van de Music Battle 058 nadert met rasse schreden. Souldaten, Tranquil, Siroc, AmayamA, Sixth-Finger en A Letter Home vechten donderdag 27 oktober vanaf 20.00 uur in Podium Asteriks uit wie de beste band van NHL en Stenden is. Aansluitend is er vanaf 00.30 uur een afterparty in de Gloppe met onder andere de winnende band en een special guest.

Voormalig Iron Maiden zanger in 2012 naar Iduna
Paul Di’Anno, de voormalig leadzanger van Iron Maiden komt op 2 maart 2012 naar Poppodium Iduna in Drachten. Vanaf 1977 was hij de zanger van de Britse heavy metalband, totdat hij in 1981 vanwege drank- en drugsgebruik werd vervangen door Bruce Dickinson. Di’Anno is te horen op de albums Iron Maiden en Killers. Kaartjes koop je hier voor €12,50 per stuk. Er zijn slechts 350 kaarten beschikbaar, dus wees snel als je erbij wilt zijn.

Spotrockers ziet ze vliegen
Met de nieuwe single Vliegen keert Spotrockers terug aan het front. De clip is geschoten door niemand minder dan Lex Vesseur, die ook met Pioneers of Love en A Liquid Landscape samenwerkte.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Friesland