Win kaarten voor The Deaf in Iduna Win kaarten voor The Deaf in Iduna

3VOOR12/Friesland geeft 3x2 kaarten weg

, redactie 3VOOR12/Friesland

Win kaarten voor The Deaf in Iduna

3VOOR12/Friesland geeft 3x2 kaarten weg

redactie 3VOOR12/Friesland ,

Vanuit dé beatstad van Nederland, Den Haag, komt aanstaande zaterdag The Deaf naar het hoge Noorden. Na succesvolle shows op Parkpop, Lowlands en als voorprogramma voor niemand minder dan de Arctic Monkeys in Paradiso, is de band begonnen aan haar eerst clubtour door Nederland.

3VOOR12/Friesland geeft 3x2 kaarten weg

Vanuit dé beatstad van Nederland, Den Haag, komt aanstaande zaterdag The Deaf naar het hoge Noorden. Na succesvolle shows op Parkpop, Lowlands én als voorprogramma voor niemand minder dan de Arctic Monkeys in Paradiso, is de band begonnen aan haar eerst clubtour door Nederland.

Lange tijd was de echte beatmuziek ver te zoeken in Den Haag. Spike van Zoest (van Di-rect), Kit Carrera, Miss Fuzz en Magere Mau trachten met The Deaf de beatmuziek weer nieuw leven in te blazen. Ouderwetse beat gecombineerd met een overdosis aan garage, punk en onvervalste rock-‘n-roll met als doel om zo hard te spelen dat je trommelvliezen er van trillen. Niet voor niets luid hun leuze: It’s loud! It’s dirty! It’s wild! It’s The Deaf!

Wil jij hier graag bij zijn? Stuur dan als de wiedeweerga een mailtje naar 3VOOR12/Friesland en wie weet win jij wel twee vrijkaartjes!

Prijswinnaars krijgen per mail bericht.
---
Wie: The Deaf
Waar: Poppodium Iduna, Drachten
Wanneer: zaterdag 5 november 2011
Aanvang: 20.00 uur

 

#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Friesland