Friese Flitsen week 47 Friese Flitsen week 47

Kort popnieuws uit de provincie

, redactie 3VOOR12/Friesland

Friese Flitsen week 47

Kort popnieuws uit de provincie

redactie 3VOOR12/Friesland ,

Via Twitter, Hyves en onze mailbox krijgen we de nodige informatie binnen. In de Friese Flitsen zet de redactie van 3VOOR12 Friesland de heetste nieuwtjes even voor jullie op een rij. In deze Friese Flitsen lees je onder meer nieuws over Fryske Cash, A Liquid Landscape, Explore the North en de Friese Popawards.

Kort popnieuws uit de provincie

A Liquid Landscape tekent platendeal
De Gronings-Friese band A Liquid Landscape maakte vorige week bekend, dat ze een platendeal heeft getekend bij Glassville Records. Dit betekent dat het debuutalbum Nightingale Express in bijna heel Europa zal worden uitgebracht. Een mooie stap voor de post-progressieve rockband en dat moet natuurlijk gevierd worden. Daarom geeft A Liquid Landscape op 20 januari in Paradigm te Groningen een releaseparty. De kaartverkoop is inmiddels gestart.


Programma Friese Popawards compleet
Met de toevoeging van MakeBelieve, Barry Nice & The Nice Guys, Meindert Talma & Laurens van der Meulen, Rocking Ronnie en The Heatmachine is het programma van de Friese Popawards 2011 compleet. Laatstgenoemde geeft een afscheidsoptreden. De Friese Popawards worden op vrijdag 9 december uitgereikt in Romein. Eerder werden al  Pioneers Of Love, Mr. Wallace en de Hûnekop bevestigd.

Fryske Cash DVD presintaazje
D’r is no ek in DVD fan de Fryske Cash en dy wurdt disse sneine presintearre yn ús fêste honk dêr't it allegear begong, Café de Spoek yn Ljouwert. Net allinich wurdt de earste dvd oerlange, ek is der in gratis optreden fan Billy Benton & The Birddogs. En wa wit jamme de Fryske Cash’ers oan't midden yn de nacht troch. De lêste kâns om alle artysten noch ris te sjen en te hearren: wa wol dêr no net by wêze! De doarren binne iepen om 15.00 oere.

Blokkenschema Explore The North online

Met het online zetten van het blokkenschema kan het grote puzzelen voor Explore The North beginnen. Ga ik naar de Twee Meter Sessies met Teitur of kies ik toch voor Seeljocht? Ga ik naar Johan Johannsson of kies ik voor Loney Dear? Weeg je keuzes voor Explore The North zorgvuldig af en maak ze hier. Overigens maak je via onze Facebookpagina nog altijd kans op gratis kaarten voor het festival!

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Friesland