Friese Flitsen week 44 Friese Flitsen week 44

Kort popnieuws uit de provincie

, redactie 3VOOR12/Friesland

Friese Flitsen week 44

Kort popnieuws uit de provincie

redactie 3VOOR12/Friesland ,

Via Twitter, Hyves en onze mailbox krijgen we de nodige informatie binnen. In de Friese Flitsen zet de redactie van 3VOOR12 Friesland de heetste nieuwtjes even voor jullie op een rij. In deze Friese Flitsen lees je onder meer nieuws over Pioneers Of Love, The Cool Quest en De Essentie.

Kort popnieuws uit de provincie

The Cool Quest zet demo online
Naar eigen zeggen zijn ze nog lang niet tevreden over de uiteindelijke sound, maar The Cool Quest kan niet wachten om jullie alvast een voorproefje te geven van al dat moois wat nog komen gaat. Daarom kun je vanaf nu alvast via bandcamp een drie nummers tellende demo downloaden.

Pioneers Of Love op de 3VOOR12/Luisterpaal

Vrijdag komt het debuutalbum pas uit, maar Contact is nu al te horen op de 3VOOR12/Luisterpaal. Contact is het langverwachte debuut van de Friese 21st Century Wave band Pioneers of Love, waarvan eerder de singles Walhalla en Fear Of Heights al verschenen.

Hiphopformatie De Essentie komt tot de Kern Van De Zaak

Aanstaande vrijdag komt de hiphopformatie De Essentie met haar EP Kern van de Zaak. De formatie bestaat uit de drie producers Souldier, Nelus, Davincie en twee MC’s Siroc en Turboglad. MC Siroc, woonachtig in Leeuwarden stond vorige week nog in de finale van de Music Battle 058. De EP telt zes nummers waarvan Driesprong de eerste single is.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Friesland