Daily Bread in Drenthe Daily Bread in Drenthe

3VOOR12/Friesland en Froeks.tv presenteren...

, Ammer Omara, Bas Damming, Daan Bandringa en Loes van der Wyk

Daily Bread in Drenthe

3VOOR12/Friesland en Froeks.tv presenteren...

Ammer Omara, Bas Damming, Daan Bandringa en Loes van der Wyk ,

De Friese popscene in kaart brengen: dat is het doel van 3VOOR12/Friesland. Met Froeks.TV, een zender middenin de Friese jongeren- en popcultuur, heeft 3VOOR12/Friesland de ideale partner om dat doel te kunnen verwezenlijken. In deze eerste aflevering kijken we bij Daily Bread die in Drenthe op de hei bivakkeert voor het schrijven van het tweede album.

3VOOR12/Friesland en Froeks.tv presenteren...

De Friese popscene in kaart brengen: dat is het doel van 3VOOR12/Friesland. Met Froeks.TV, een zender middenin de Friese jongeren-  en popcultuur, heeft 3VOOR12/Friesland de ideale partner om dat doel te kunnen verwezenlijken. In deze eerste reportage kijken we bij Daily Bread die in Drenthe op de hei bivakkeert voor het schrijven van het tweede album.

De reportages kennen nooit een vaste invulling, maar wel een vaste presentatrice. Bente Lammers, bekend van Ska3, zal op pittige wijze alle bewegingen in de Friese popcultuur verslaan. Froeks.TV is een online zender voor en door jongeren in Friesland en Friestalige jongeren buiten de provincie. De zender staat middenin de jongeren- en popcultuur. Iets wat alleen maar slaagt doordat de zender volledig door jongeren zelf wordt gemaakt. Froeks.TV brengt in beeld wat jongeren beleven en bevindt zich dan ook op het snijvlak van jongerencultuur, social networking en televisie maken. Op de zender kan iedereen, net als 3VOOR12/Friesland, met zijn of haar eigen kanaal aan de slag. 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Friesland