Smack The Apple en Courtesy wonen samen Smack The Apple en Courtesy wonen samen

3VOOR12/Friesland en Froeks.tv presenteren...

, Ammer Omara, Bas Damming en Daan Bandringa

Smack The Apple en Courtesy wonen samen

3VOOR12/Friesland en Froeks.tv presenteren...

Ammer Omara, Bas Damming en Daan Bandringa ,

De Friese popscene in kaart brengen: dat is het doel van 3VOOR12/Friesland. Met Froeks.TV, een zender middenin de Friese jongeren- en popcultuur, heeft 3VOOR12/Friesland de ideale partner om dat doel te kunnen verwezenlijken. Vandaag een kijkje in het Smack The Apple huis, want de eigenaren hebben Courtesy in huis genomen.

3VOOR12/Friesland en Froeks.tv presenteren...

De Friese popscene in kaart brengen: dat is het doel van 3VOOR12/Friesland. Met Froeks.TV, een zender middenin de Friese jongeren-  en popcultuur, heeft 3VOOR12/Friesland de ideale partner om dat doel te kunnen verwezenlijken. Vandaag een kijkje in het Smack The Apple huis, want de eigenaren hebben Courtesy in huis genomen.

Je studeert samen aan de Academie van Popcultuur, dus waarom zou je dan ook niet samen gaan wonen. Eerder deed Smack The Apple het al en veranderde een pand in Leeuwarden in het Smack The Apple huis. Nu doen zij er nog een schepje bovenop, want er is nog een band aan komen waaien. Eerder presenteerden we al een sessie van Courtesy, vandaag maken we een bezoekje bij het muzikale optrekje.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Friesland