Gevangen Sessies: Courtesy Gevangen Sessies: Courtesy

3VOOR12/Friesland en Froeks.tv presenteren...

, Ammer Omara, Bas Damming en Daan Bandringa

Gevangen Sessies: Courtesy

3VOOR12/Friesland en Froeks.tv presenteren...

Ammer Omara, Bas Damming en Daan Bandringa ,

In deze vierde Gevangen Sessies zie je Courtesy, de band rond de in Braziliƫ opgegroeide singer/songwriter Luciano Hoch. Na een aantal jaren in Duitsland als muzikant en theateracteur actief te zijn geweest, vond hij in Leeuwarden een nieuwe uitdaging om muziek te maken. Inmiddels is voor Courtesy de eerste EP een feit.

3VOOR12/Friesland en Froeks.tv presenteren...

De Friese popscene in kaart brengen: dat is het doel van 3VOOR12/Friesland. Met Froeks.TV, een zender middenin de Friese jongeren-  en popcultuur, heeft 3VOOR12/Friesland de ideale partner om dat doel te kunnen verwezenlijken.

De Gevangen Sessies worden geschoten in en om de oude Leeuwarder gevangenis De Blokhuispoort, maar verdienen ook regelmatig een bijzonder plekje in de Leeuwarder binnenstad.

Courtesy is de band rond de in Brazilië opgegroeide singer/songwriter Luciano Hoch. Na een aantal jaren in Duitsland als muzikant en theateracteur actief te zijn geweest, vond hij in Leeuwarden een nieuwe uitdaging om muziek te maken. Samen met Aïscha Tomasoa (Zang), Roald Hacquebord (Bas) en Bram Staats (Drums) vormt hij nu de band Courtesy. Afgelopen dinsdag verscheen hun eerste EP Balance.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Friesland