Friese Flitsen week 24

Kort popnieuws uit de provincie

redactie ,

Via Twitter, Hyves en onze mailbox krijgen we de nodige informatie binnen. In de Friese Flitsen zet de redactie van 3VOOR12 Friesland de heetste nieuwtjes even voor jullie op een rij. In deze Friese Flitsen lees je onder meer nieuws over Into The Great Wide Open, Pioneers Of Love, New Killer Stars en Zea.

Kort popnieuws uit de provincie

Do you want to go to ITGWO with me?
Maar liefst vijftien nieuwe namen zijn er vandaag bevestigd voor Into The Great Wide Open. Kings of Convenience, Crystal Fighters, Pete and the Pirates, Hanggai, Wild Nothing, Roosbeef, Pien Feith, Guido Belcanto, Marques Toliver, Marike Jager, Intergalactic Lovers, SX, Budzillus, Parne Gadje en Electro Swing Club met DJ Dab & DJ Tommi. Het festival dat in het weekend van 2 september plaatsvindt op Vlieland is al lang en breed uitverkocht.

Festivalwalhalla
Het gaat goed met de Pioneers Of Love. Nu met Walhalla de eerste radiohit gescoord is, wordt het tijd om deze op diverse festivalweides mee te gaan brullen. En waar kun je dat zoal doen? Op het Metropolis Festival in Rotterdam bijvoorbeeld. Op 3 juli delen ze daar het podium met bands als The Vaccines en Lola Kite. Op 20 juli staan de Pioneers ook nog eens op De Affaire in Nijmegen. Veel te ver weg allemaal? Kom dan gewoon 24 juni naar Podium Asteriks of 24 september naar het Freeze Festival in de Harmonie.

New Video Stars
De jonge honden van New Killer Stars zijn terug met een wel hele bijzondere video. Samen met Froeks.tv doken de heren het bos in en wat ze daar zo al aantroffen…