Friese Flitsen week 4

Kort popnieuws uit de provincie

Via Twitter, Hyves en onze mailbox krijgen we de nodige informatie binnen. In de Friese Flitsen zet de redactie van 3VOOR12 Friesland de heetste nieuwtjes even voor jullie op een rij. In deze Friese Flitsen lees je onder meer nieuws over Into The Great Wide Open, It Langstme en de Dea, The Pitch Amplified, A Silent Express, Ilanois en Audio Adam.

Kort popnieuws uit de provincie

ITGWO

In de Leeuwarder Courant lazen we dat camping De Stortemelk ook al weer helemaal volgeboekt zit voor de derde editie van het festival Into The Great Wide Open, het razendsnel uitverkochte festival dat in september op Vlieland gehouden wordt. Er zou nog wel plaats zijn op Lange Paal. Ons vermoeden is dat je zo langzamerhand die boottickets ook wel moet gaan reserveren.

It Langstme en de Dea

Op de Hollandse Nieuwe compilatie die regelmatig op de landelijke site van 3VOOR12 te beluisteren is, is een nummer van It Langstme en de Dea opgenomen: Miggen. Klik hier om te luisteren.

The Pitch Amplified

Voorlopig wordt er in Birdaard geen The Pitch Amplified georganiseerd. Er zijn wat meningsverschilllen tussen de organisatie en het bestuur dat daar weer boven hangt. De organisatie van The Pitch Amplified wil pas weer verder als er een stichting komt. Niet iedereen is even blij met het voorlopige verdwijnen van The Pitch Amplified, want Dimitri mist dit feestje wel: