Friese Flitsen week 3 Friese Flitsen week 3

Kort popnieuws uit de provincie

Friese Flitsen week 3

Kort popnieuws uit de provincie

Via Twitter, Hyves en onze mailbox krijgen we de nodige informatie binnen. In de Friese Flitsen zet de redactie van 3VOOR12 Friesland de heetste nieuwtjes even voor jullie op een rij. In deze Friese Flitsen lees je onder meer nieuws over Roekrock, Ska3, Audio Adam en een heuse battle tussen Stenden University en de NHL.

Kort popnieuws uit de provincie

Roekrock

Altijd als als openingsact op een festival willen spelen? Er is door onvoorziene omstandigheden een gaatje vrijgekomen in de programmering van Roekrock. Wil jij met jouw band op vijf februari in Weidum wel het spits afbijten? Stuur dan een e-mail naar Roekrock met je bandnaam en eventueel een demo of foto en een link naar je website. Insturen kan tot 23 januari. Op 24 maakt de organisatie bekend welke band de openingsact wordt.

Ska3

Ja, het is gelukt! Ska3 heeft een nieuwe gitarist gevonden. Op Twitter lazen we dat deze man het conservatorium gedaan heeft en een wel heel toepasselijke naam heeft: Snaar. @Ska3music.

Audio Adam

Afgelopen weekend trad er een keur van Friese bandjes op tijdens Eurosonic/Noorderslag. Daar zijn natuurlijk diverse opnames van gemaakt en op die manier hebben we een nieuw nummer van Audio Adam voorbij zien komen. 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Friesland