Friese Flitsen week 1

Kort popnieuws uit de provincie

Via Twitter, Hyves en onze mailbox krijgen we de nodige informatie binnen. In de Friese Flitsen zet de redactie van 3VOOR12 Friesland de heetste nieuwtjes even voor jullie op een rij. In deze Friese Flitsen lees je onder meer nieuws over A Silent Express, Ska3, Pioneers of Love, Daily Bread en Fryskecash.

Kort popnieuws uit de provincie

A Silent Express

2010 was natuurlijk al fantastisch jaar voor A Silent Express, maar in 2011 stomen ze gewoon door. Sindseen  week staat de video van de nieuwe single  "I Can't Say I Wasn't Afraid" namelijk alweer online! Kijken en luisteren kan hier.


Ska3

 

De heren en dames van Ska3 lieten via Twitter weten dat ze een goed voornemen hebben voor 2011. Ze willen de beste gitarist van Nederland vinden. "Kom maar op en meld je aan!!' werd er deze week gepost. Mail Ska3

Pioneers of Love

Via Twitter is ook te volgen dat de heren van Pioneers of Love in een studio in Soest zitten. "Lekker gitareren, begint ergens op te lijken." "Te gek zo'n Juno synth. Klinkt wel dik." We zijn zo langzamerhand reuze benieuwd naar de resultaten.

Daily Bread

Deze week was het trio van Daily Bread te bewonderen in de Nederpopshow. Ze werden aangekondigd als een band uit Emmeloord, maar wij blijven ze lekker toch een beetje als Fries beschouwen. De Nederpopshow gemist? Wij zochten de linkjes op Youtube even voor je op.