Working For A Nuclear Free City vrijdag in Leeuwarden Working For A Nuclear Free City vrijdag in Leeuwarden

Win kaarten voor het Engels vijftal!

, Wymer Praamstra

Working For A Nuclear Free City vrijdag in Leeuwarden

Win kaarten voor het Engels vijftal!

Wymer Praamstra ,

Working For A Nuclear Free City is een verbazingwekkend genoeg nog steeds niet echt doorgebroken veelzijdige band uit Manchester. De kernfusie van post-rock, shoegaze en krautrock live meemaken kan vrijdag bij Podium Asteriks.

Win kaarten voor het Engels vijftal!

Sinds 2004 treedt Working For A Nuclear Free City veel op in Engeland en daarbuiten. Dat ze onder andere op het grote Reading & Leeds festival mochten spelen is een duidelijk bewijs van hun talent, net als het gebruik van hun nummers in films, series en computerspelletjes. De eclectische muziek ligt lekker in het gehoor, maar vliegt vaak zelfs binnen een nummer door verschillende genres heen.

Post-rock zoals Mogwai die maakt, experimentele electrorock in het straatje van 65daysofstatic en flarden A Place To Bury Strangers-achtige shoegaze; het komt allemaal voorbij in hun veelgeprezen energieke liveshows. De kans om ze in onze provincie te zien mag je als liefhebber dan ook niet aan je voorbij laten gaan.

Zeker niet als het voorprogramma een spannende nieuwe band uit Friesland is. Wildbrug’s frontman Jos Blomsma vroegen we eerder deze week aan de tand over dit nieuwe project. De ‘ongeduldige, kapotte popmuziek’ van Wildbrug, met leden van onder andere Jean Parlette, Greyline en Kensington Arms, maakten eind vorig jaar hun debuut en is zeker een meer dan geschikt voorprogramma voor Working For A Nuclear Free City.

Bij 3voor12 Friesland mogen we 3 kaartjes voor aanstaande vrijdag  weg geven. Kans maken? Stuur dan zo snel als je kunt een mailtje naar 3voor12friesland@gmail.com met als onderwerp Working For A Nuclear Free City en vergeet niet je naam en adres te noemen.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Friesland