3VOOR12 Friesland vacaturebank

Wij houden jou van de straat

Sierd van der Bij ,

Bezuinigingen op het onderwijs, werkloosheid en duurdere concertkaartjes. Het valt allemaal niet mee, maar zonder regen zijn er ook geen regenbogen. 3VOOR12/Friesland brengt graag een sprankje hoop door samen met jou de Friese popscene in kaart te brengen.

Wij houden jou van de straat

Bezuinigingen op het onderwijs, werkloosheid en duurdere concertkaartjes. Het valt allemaal niet mee, maar zonder regen zijn er ook geen regenbogen. 3VOOR12/Friesland brengt graag een sprankje hoop door samen met jou de Friese popscene in kaart te brengen.

Een recordaantal Friese artiesten op Eurosonic/Noorderslag, wederom een uitverkocht Into The Great Wide Open, vier eclectisch programmerende podia, bloeiende Friese techno, ieder jaar weer een succesvolle Kleine Prijs van Fryslân... Je kunt gerust stellen dat het erg goed gaat met de Friese popscene. 3VOOR12/Friesland brengt die popscene in kaart door ins en outs uit de scene nader te belichten. Ook dat gaat goed, want Friesland is de op vier na best gelezen lokaalsite van het grote 3VOOR12. Den Haag, Utrecht, Arnhem-Nijmegen, Amsterdam en, inderdaad, Friesland.

3VOOR12/Friesland wil altijd meer. Meer verbreding, meer verdieping en meer verrekijkers die op de site komen kijken. Om er nog een kwalitatief schepje boven op te doen, zijn we op zoek naar jou. Ben jij een scherpe pen, een gevoelige plaat of een cameragenieke prater?

Scherpe pen
Je bent nieuwsgierig en weet de nieuwsgier scherp te omschrijven in een recensie, een interview of een achtergrondstuk. Je beschikt over een gedegen portie muziekkennis en weet dat te gebruiken als je een band ziet spelen of een Friese scenester interviewt. Je bent al goed op weg en wilt graag een hoop mensen met je schrijven bereiken.

Gevoelige plaat
Als gevoelige plaat ben je al lang geïnteresseerd in de wondere wereld van de de fotografie. Je beschikt over een (semi-)professionele camera en gebruikt liever het licht van de podiumverlichting dan je flitskanon. Je staat niet alleen graag voor aan bij het podium, maar wilt ook voor 3VOOR12/Friesland op pad om kleurrijke reportages te schieten.

Cameragenieke prater
3VOOR12/Friesland heeft in Froeks.tv de partner gevonden om crossmediaal te gaan. Jij hebt een goede kop voor de camera en kunt het mooi vertellen. Je gaat met een cameraploeg van Froeks op stap om de Friese popscene in kaart te brengen. Het is jouw eerste of tweede stap naar de studio’s van Hilversum.

Herken jij je in een van de profielen die hierboven geschetst worden? Of weet je het niet zeker, maar lijkt het je wel leuk om met de hoofdredactie de mogelijkheden te bespreken? 3VOOR12/Friesland staat open voor jouw talent en wil je een kans bieden om jezelf te ontplooien. In ruil daarvoor krijg jij gratis toegang tot je favoriete concerten en bieden we jouw het meest interessante creatieve netwerk van Friesland en de gezelligste borrels. Join the club en stuur een enthousiaste mail naar 3voor12friesland@gmail.com. Vergeet niet om eventueel je portfolio en andere noemenswaardige ervaringen mee te sturen.