Waardig afscheid New Killer Stars

Een fotoverslag van de afscheidsshow in Podium Asteriks

Foto's: Jort Klarenbeek ,

Na zes jaar gooit New Killer Stars het bijltje erbij neer: tijd voor nieuwe dingen. Maar niet zonder nog eenmaal het dak eraf te spelen natuurlijk. 3VOOR12/Friesland-fotograaf Jort Klarenbeek legde het voor je vast.

Wat het publiek niet ziet

Na zes jaar gooit New Killer Stars het bijltje erbij neer: tijd voor nieuwe dingen. Maar niet zonder nog eenmaal het dak eraf te spelen natuurlijk. En dat deden ze, met een zestal bevriende bands en muzikanten die voor de gelegenheid de band van de avond hadden gecoverd. Ook speeches mochten niet ontbreken. Zowel Marcel Caron van Snoet en Smoel en Sjoerd Bootsma spraken lovende woorden over het garagerock drietal. Van begin tot eind knalde, rockte en beukte het publiek en de bands, compleet met moshpit en stage invasion toen New Killer Stars uiteindelijk zelf het podium betrad. Een waardiger afscheid hadden ze zich niet kunnen wensen.

Wie: The Montanas, Pioneers of Love, Willie Darktrousers, BlackboxRed (voor de gelegenheid omgedoopt tot Courtney & Kurt), A Liquid Landscape, Yorn Overwijk en New Killer Stars
Waar: Podium Asteriks
Wanneer: Vrijdag 23 december 2011
Opkomst: nagenoeg uitverkocht