Friese Flitsen week 50 Friese Flitsen week 50

Kort popnieuws uit de provincie

, redactie 3VOOR12/Friesland

Friese Flitsen week 50

Kort popnieuws uit de provincie

redactie 3VOOR12/Friesland ,

Via Twitter, Hyves en onze mailbox krijgen we de nodige informatie binnen. In de Friese Flitsen zet de redactie van 3VOOR12 Friesland de heetste nieuwtjes even voor jullie op een rij. In deze Friese Flitsen lees je onder meer nieuws over Dokk'em Open Air, Melanocaster en Pioneers Of Love.

Kort popnieuws uit de provincie

Arch Enemy headliner Dokk’em Open Air
Het metalfestival Dokk’em Open Air heeft Arch Enemy vastgelegd als headliner voor 2012. De Zweedse melodic death metalband zal op de zaterdagavond de afsluiting verzorgen. Arch Enemy komt speciaal naar Nederland voor een exclusieve show. Eerder werd al bekend dat onder andere Vanderbuyst en Obituary naar Bornwird komen. Dokk’em Open Air vindt plaats op 29 en 30 juni 2012, de kaartverkoop is inmiddels gestart.

Melanocaster zoekt nieuwe zanger
Misschien heb je al een poster zien hangen of een tweet voorbij zien komen: Melanocaster is op zoek naar een nieuwe zanger. Sinds het vertrek van Jelle F. Post is het een tijdlang stil geweest rond de rockband, maar de overgebleven heren zijn vastberaden om een doorstart te maken. Voor wie geïnteresseerd is in de vacature, deze vind je hier.

Pi
oneers Of Love op Circus Request
In de week voor Kerst sluit 3FM weer drie dj’s op in het Glazen Huis om geld op te halen met Serious Request. Dit jaar gaat de opbrengst naar
moeders die getroffen zijn door oorlogs- en conflictsituaties. 3FM dj Giel Beelen reist vijf dagen lang met zijn Circus Request door Nederland en doet op donderdag 22 december Groningen aan. In Vera zal het eindfeest plaatsvinden en Pioneers Of Love is een van de bands die komt spelen. Er zijn nog kaarten.

POPid Muzikantendag in Wolvega
Zaterdagmiddag 17 december wordt in jongerencentrum MIX in Wolvega de derde editie van POPid georganiseerd. Met professionals uit de muziekbusiness die alles vertellen over hun werk en ervaringen, maar ook met een livepanel, instrumentenclinics, fotoshoots, bandcoaching en livemuziek. Meer info vind je hier.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Friesland