dEUS completeert programma Great Wide Open dEUS completeert programma Great Wide Open

Blokkenschema inmiddels online

, Peter Dijkstra

dEUS completeert programma Great Wide Open

Blokkenschema inmiddels online

Peter Dijkstra ,

De Vlaamse rockgroep dEUS is toegevoegd aan het programma van Into The Great Wide Open. Daarmee is het muziekprogramma van het festival, dat het eerste weekend van september op Vlieland plaatsvindt, compleet.

Blokkenschema inmiddels online

Met de toevoeging van dEUS is het muziekprogramma van Into The Great Wide Open compleet. Op zaterdag 3 september staat de groep op het hoofdpodium op het Sportveld. Daarnaast zal dEUS-frontman Tom Barman ook een dj-set en een filmprogramma verzorgen. De films die Barman voor Into The Great Wide Open heeft geselecteerd, zullen te zien zijn in Podium Vlieland, de filmzaal in de Dorpsstraat.

Afgelopen weekend speelde de Vlaamse rockformatie nog op Lowlands. Toen konden fans vooraf, door middel van stemmen, de setlist bepalen. Dat resulteerde uiteindelijk in een greatest hits set. De verwachting is dat dEUS op Into The Great Wide Open voor meer nieuw materiaal kiest. Het nieuwe album Keep You Close moet 16 september verschijnen en de eerste single Constant Now is inmiddels uit. Keep You Close is de opvolger van het in 2008 verschenen Vantage Point.

Het blokkenschema van ITGWO staat inmiddels online en is als PDF te downloaden.

Into The Great Wide Open vindt op 2, 3 en 4 september plaats op Vlieland en is uitverkocht.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Friesland