Friese Flitsen week 38

Kort popnieuws uit de provincie

Via Twitter, Hyves en onze mailbox krijgen we de nodige informatie binnen. In de Friese Flitsen zet de redactie van 3VOOR12 Friesland de heetste nieuwtjes even voor jullie op een rij. In deze Friese Flitsen lees je onder meer nieuws over De Basis, Charlie Dée, Parnananas, Audio Adam en A Silent Express.

Kort popnieuws uit de provincie

Clip De Basis online

Het is duidelijk te merken dat de zomer voorbij is, want de releases vliegen je om de oren. Ook de voormalige winnaars van De Kleine Prijs van Friesland hebben niet stil gezeten. In samenwerking met Katterpillaar producties is de clip van 'Media' online te bewonderen: 

 

Parnananas

Op Twitter viel vorige week te lezen dat de jongerenband van Parnas genaamd Parnananas op zoek is naar een bassist. Interesse? Een mailtje naar kharinga@parnas.nl Meer info is ook te lezen op  http://parnananas.hyves.nl/

Audio Adam is trots

De heren van Audio Adam meldden op Twitter dat ze trots zijn. En waarop dan wel?  Nou op het feit dat opnames van Audio Adam door Atze de Vrieze (3voor12 draait) en Eric Zwennes in hun playlists zijn opgenomen." Lang leve Spotify.

Charlie Dée geeft intiem huiskamerconcert

De charmante, Rotterdamse Charlie Dée komt op 9 oktober naar IJlst voor een intiem huiskamerconcert onder de noemer La La Living. Er zijn nog een paar kaarten beschikbaar. Wil je er bij zijn, mail dan als een dolle naar myliving@bladehammer.com

Clip A Silent Express

De clip van A Silent Express is natuurlijk vorige week al in premiere gegaan. Maar de link was nog niet te vinden op onze site en aangezien we deze Friesche heren graag nog even in het zonnetje zetten, kun je hier even klikken zodat je weer helemaal bij bent:

 

Nog een clipje

Nog niet klaar met kijken en luisteren naar al die waanzinnige Friese bandjes? Dat treft want we hebben deze week nog één clipje voor jullie in de aanbieding. Het betreft een live opname van de New Killer Stars met Mindbreaker @Louwstock, gefilmd en ge-edit door Eric Spaan die we weer kennen van The Montana's.