Friese Flitsen week 36

Kort popnieuws uit de provincie

Via Twitter, Hyves en onze mailbox krijgen we de nodige informatie binnen. In de Friese Flitsen zet de redactie van 3VOOR12 Friesland de heetste nieuwtjes even voor jullie op een rij. In deze Friese Flitsen lees je onder meer nieuws over Pioneers of Love, A Silent Express, Freeze en Ilanois.

Kort popnieuws uit de provincie

I Never saw this Coming

De tweede single van de heren van A Silent Express is deze week in premiere gegaan op de radio. Op Twitter lieten de mannen al weten onder de indruk te zijn van de afgemixte versie. En de dj's is Hilversum zijn ook onder de indruk van dit nieuwe schijfje, want vrijdagmorgen speelde de band "I Never Saw This Coming" al live in de studio bij Giel (die er trouwens zelf niet was). Zelf snel deze band in levende lijve bewonderen? Kom dan naar het Freeze Festival op 25 september in De Harmonie te Leeuwarden.

Gratis naar Freeze

Gratis naar datzelfde Freeze? Dan moet je even fan worden van Freeze op Facebookfanpage: http://www.facebook.com/pages/Freeze-Festival/134926179859180.  Zodra 50 mensen zich aangemeld hebben als fan, wordt er onder alle fans een gratis kaartje verloot. De eerste twee gelukkigen staan al op de site van Freeze.  Ook wordt op de avond zelf onder alle betalende bezoekers een platenbon van 500 euro verloot.

Pioneers of Love in voorprogramma Lifehouse

Ook op Twitter lazen we het bericht dat Pioneers of Love het voorprogramma van Lifehouse (bekend van de megahit Hangin By A Moment) mag verzorgen. Dat betekent toch weer een optreden in een vast en zeker uitverkocht Paradiso op 23 september. Een dag later staan de heren samen met Lifehouse in de grote zaal van de Oosterpoort.

Chase the Sundown with me

Nog meer releasenieuws. De nieuwste videocip van Ilanois, die onlangs geschoten is in Berlijn, is verschenen: Chase The Sundown With Me. Je kunt de clip nu al op YouTube bekijken, maar we hopen natuurlijk dat hij binnenkort veelvuldig op de diverse muziekzenders te bekijken zal zijn.